Bli medlem

Hvordan bli medlem:

Medlemskap i NSFN, Norsk Spesialklubb for Finsk Spets og Norrbottenspets:

Fyll ut skjema for medlemskap NSFN, og send skjemaet til: NSFN/V Mari Viken, mari_viken@hotmail.com  Skjemaet laster du inn ved å trykke på vedlegg nederst på siden.


Du vil innen kort tid motta faktura fra Medlemsservice Norsk Kennel Klub. Hovedmedlemsskap koster kr 490,- (300 for utenlandske medlemmer og kr. 50,- for familiemedlem). Når din betaling er registrert vil du få tilsendt siste nummer av Spets Nytt.
 
Som medlem av NSFN får du 1 nummer av Spets Nytt i året, gratis rådgivning om jakt og hundehold, tilgang til klubbens aktiviteter og du er alltid velkommen til et meget levende jakthundmiljø! Dessuten blir du automatisk medlem i Nors Kennel Klub med de fordeler det innebærer.
 
Familiemedlemmer
Er det flere i familien som er interessert halsende fuglehunder? Meld inn minst ett familiemedlem, dette koster kun kr 50,- pr. medlem! Merk innbetalingen med navnet på familiemedlemmet og ditt medlemsnummer.

Utfylt skjema sendes: mari_viken@hotmail.com 

 

Hvorfor skal du bli medlem? Enten du har en spets, eller har tenkt å skaffe deg en spets, eller bare er interessert i spetsenes ve og vel bør du være medlem. Det er en rekke fordeler i tillegg til at du støtter arbeidet med å ivareta rasene Finsk Spets og Norrbottenspets samt å bevare den opprinnelige nordiske jaktformen som er karakteristisk for rasene. 

NSFN er medlem i Norsk Kennel Klub (NKK), og som medlem nyter du alle fordeler NKK så vel som NSFN kan by på. Det er en forutsetning å være medlem dersom du ønsker å stille hunden på utstillinger eller jaktprøver, både i Norge og i utlandet.

NSFN har en rekke årlige arrangementer i tillegg til utstillinger og jaktprøver og pga at vi er en liten klubb har vi et godt og sosialt miljø der alle kjenner alle. Du finner deg fort til rette om du skulle velge å bli medlem. Og her møter du engasjerte medlemmer som drar deg med på litt av hvert, og som kan bidra med gode råd og tips om du også er så heldig å eie, eller har tenkt å gå til anskaffelse av en spets. Mer om de aktivitetene finner du under aktivitetstorget på denne siden.

Klubben har en egen klubbavis "Spetsnytt" som kommer ut til medlemmene 1 gang i året. I Spetsnytt finner du resultater fra utstillinger og jaktprøver, samt artikler om det meste fra jaktturer og samlinger, til veterinærspalte og nyheter.

Medlemskap i NSFN
Hovedmedlem:                        kr 490,-.
Familiemedlem:                        kr   50,-.
Utenlandske medlemmer           kr 300,-